Ківі Бруно (дворічні живцьовані саджанці) - дуже популярний промисловий сорт раннього терміну дозрівання в Європі. Саджанці ківі отримані вегетативним шляхом від маточних дерев. Плодоносити починають на 5-й рік.
Рослини - середньо-рослі ліани, мають округлі, з загостреним кінчиком і серцеподібною основою листя. Квітки жіночого типу, в основному поодинокі, цвіте Бруно в кінці травня, цвітіння триває 10 - 12 днів.
Плоди ківі Бруно великі 60 - 90гр, мають темно-коричневе забарвлення, опушені. М'якоть соковита, зеленувато-жовтого кольору, ароматна, солодко-кислого смаку, містить понад 10% засвоюваних цукрів, більше 125 мг на 100 г вітаміну С і 115 мг на 100 г вітаміну PP. Плоди відрізняються підвищеним вмістом калію, кальцію і магнію. У плодах в два рази менше пектинових речовин в порівнянні з сортами Хейворд і Монті. Солодко-кислий смак обумовлений підвищеним вмістом органічних кіслот. Дозрівання і збирання врожаю з другої декади жовтня, збереження плодів на рослині та в сховищі в середньому до 4 місяців. Транспортабельність плодів висока.
Урожайність сорту Бруно на шостий рік плодоношення склала близько 65 кг з однієї рослини. Морозостійкість до - 30 ° С.
Рекомендовано садити парами.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Актинідія |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Сімейний-Сад |
Упаковка | горщик р9 |
- Ціна: 260 ₴